KUKA OLEN....

TRAINING HEIDI, Varkautelainen hyvinvointiyritys. Olen Heidi Itkonen. Perheeseeni kuuluu puoliso, Tampereella asuva täysi-ikäinen lapsi ja hänen maine coon kissa "Olivia" ja olen palvelija myös kahdelle pupulle. Olen koulutettu hieroja. Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut Savonlinnan ammattiopistosta v. 2008. Koulutettu hieroja on rekisteröity ja lailla suojattu ammatti,  ammatin harjoittajat ovat terveydenhuoltoalan ammattihenkilöitä ja kuuluvat pakollisen potilasvakuutuslain piiriin. Tällä hetkellä opiskelen terveydenhuollon ammattitutkintoa jalkojenhoidon osaamisalaa. Olen valmistunut terveydenhuollon ammattitutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja (AT 2023)

Training Heidin tilat sijaitsevat Varkauden keskustassa Kauppakadulla katutasossa. Yritykseni palveluihin kuuluu hieronta, jalkahoidot sekä erilaiset hemmotteluhoidot, kuten kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta. Työtäni kehitän koko ajan kouluttautumalla. 

Koulutukseltani olen lähihoitaja, Koulutettu hieroja, jalkojenhoitaja sekä käynyt intialaisen päähieronnan sekä kuumakivihieronnan koulutuksen. Olen opiskellut ravitsemustieteitä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Lisäksi suorittanut terveysliikunnan perusopinnot avoimen yliopiston puolella.


Minä hierojana... Lempeän napakka vai napakan lempeä. Hierontaa teen napakoin ottein. Tärkeintä ei kuitenkaan ole voima, vaan tekniikka ja anatomian tuntemus. Koskaan ei saa hieroa liian kovaa, eikä niin, että asiakkaalla on epämiellyttävä olo. Pieni "makea kipu" on normaalia ja asiakas sietää sen mielellään, koska tietää hieronnan auttavan. Painotan aina hieronnan aluksi varsinkin uusien asiakkaiden kohdalla, että heti saa sanoa jos tarvitsee painaa jarrua voiman kanssa. Aina hieronnan saa myös kevyesti, jos asiakas niin toivoo. Hieroja kohtaa työssään monenlaisia ihmisiä, myös heitä, jotka tulevat hierontaan ensimmäistä kertaa ja joita jännittää todella paljon. Näilläkin kerroilla pidän tärkeä niinkuin aina, että asiakkaalla on turvallinen ja luottavainen olo. Minulla hoidossa saa olla hiljaa ja nauttia olosta, en kysele joutavia tai puhele säästä, jos asiakas haluaa vain olla. Tosin kaikki elämäntarinat ja ilot sekä surut ovat kaikki kuulemisen arvoisia. Minulle on tärkeää asiakkaan hyvinvointi ja auttaminen ja että asiakas lähtee hieronnasta rentoutuneena

 

Heidi Itkonen / Y-2133934-5 / Varkaus